Termeni şi condiţii

Consideraţii generale

MagazinOcult.ro este un proiect nou pe piata romaneasca dorind sa vina in intampinarea celor care doresc sa afle cat mai multe din domeniul Ocultului. (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Societatea detinatoare îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă; accesand linkul Termeni şi condiţii puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestora.Folosirea

Definiţii

Acest site este întreţinut şi administrat de cel care va fi denumit in continuare Societate. Persoana fizică sau juridică ce comandă şi achiziţionează produse prin intermediul site-ului este denumit în continuare Client. Adresele Internet care sunt proprietatea Societăţii (magazinocult.ro) vor fi denumite generic site-ul \\\"magazinocult.ro\\\". Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii care se găsesc pe site-ul magazinocult.ro vor fi denumite în continuare conţinut.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului magazinocult.ro este proprietatea Societăţii şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea fără acordul Societăţii a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului magazinocult.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului, precum şi citirea, publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel. Fotografiile şi datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanţii săi.

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor

Datele personale introduse de către Client vor fi folosite de Societate numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc, şi vor fi furnizate doar terţelor părţi atent selecţionate de către Societate. Societatea garantează confidenţialitatea anumitor informaţii. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul magazinocult.ro, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societăţii prin reţeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ului magazinocult.ro foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul Societîţii. În cazul pierderii de informaţii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput şi găzduit site-ul magazinocult.ro, Societatea nu-şi asumă nicio responsabilitate.

Declinarea responsabilităţii

Conţinutul site-ului magazinocult.ro a fost alcătuit în colaborare strânsă cu Furnizorii produselor care se găsesc pe site. De aceea Societatea nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia Societăţii de către furnizori. Totuşi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greşelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informaţiilor prezentate.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor ori design-ului fără notificare prealabilă de către producători. Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

Pentru produsele care nu sunt exclusive magazinocult.ro, dar sunt vândute şi prin intermediul magazinocult.ro în parteneriat cu Furnizorii săi, termenii şi condiţiile de livrare, plată şi rambursare, precum şi condiţiile de garanţie sunt specificate pe site-ul producătorului/furnizorului.

Garanţiile produselor

Produsele noi cumpărate prin intermediul site-ului magazinocult.ro beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte.

Pentru produsele care nu sunt exclusive magazinocult.ro, dar sunt vândute şi prin intermediul magazinocult.ro în parteneriat cu Furnizorii săi, termenii şi condiţiile de livrare, plată şi rambursare, precum şi condiţiile de garanţie sunt specificate pe site-ul producătorului/furnizorului.

Informaţii privitoare la returnarea mărfii

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris pe vânzător că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (data poştei). Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată, împreună cu factura în original, pe adresa firmei, fără taxe de ramburs. Returul se face prin colet poştal cu confirmare de primire. Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător. Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maximum 30 de zile, prin mandat poştal sau transfer bancar în contul specificat de cumpărător în notificarea de rambursare.

Pentru produsele care nu sunt exclusive magazinocult.ro, dar sunt vândute şi prin intermediul magazinocult.ro în parteneriat cu Furnizorii săi, termenii şi condiţiile de livrare, plată şi rambursare, precum şi condiţiile de garanţie sunt specificate pe site-ul producătorului/furnizorului.

Frauda

Încercările de a accesa datele personale ale altui user sau de a modifica într-un mod neautorizat de către Societate conţinutul site-ului magazinocult.ro vor fi considerate tentative de fraudare şi vor fi raportate organelor în drept pentru începerea cercetării penale împotriva celor care vor încerca aceasta.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române de pe raza teritorială a sediului social al Societăţii. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

www.magazinocult.ro
Adresa de corespondenţă: contact@magazinocult.ro