Demonologie

Vrăjitoria Neagră lucrează cu „forțele negre„ care se traduc ca umbre ale psihicului vrăjitorului.Aceste umbre ale eului sunt esențiale in autodezvoltarea si devenirea ca indivizi in sine, bine disciplinați, echilibrați, salvați din porțile decăderii si nebuniei.

Să privesti in ochii lui Set și Lilith sau chiar ai lui Ahriman, este de a face față unei forțe care poate devora pe cei care nu sunt pregătiți sa fie purtători ai Flăcării Negre, a spiritului Luciferian insuși .

Odată ce Pactul este făcut, cand Sigiliul Demonului este in minte, trup si suflet, atunci nu mai există cale de intoarcere, numai ascensiunea spiritului dincolo de o combinație mortală.

Cei Patru Prinți ai Infernului sunt :

 LUCIFER -  in Est, numele vine de la Lux Fero, Purtator al Luminii, Luceafărul Dimineții (Morning Star). O umbra comuna asociată este Lucifuge, alte asocieri cu Mephistopheles. Lucifer in acest aspect este Ingerul Luminii, Adversarul. Lucifer este un titlu care a apartinut Djinnului Focului, Azazeal, fiind primul inger cazut din Staza Luminii.

Prin aceasta Lucifer este eliberatorul si dezvoltatorul umanității cu darul său , Flacăra Neagră !

 LEVIATHAN - in Vest, numele vine de la LVTHN, Șarpele Incolăcit, Dragonul Mării, Leviathan este Demonul Imortalității și al Inițierii, Bestia 666 care iese din mare, Spiritul Solar al manifestării și creației.

 SATAN - in Sud, numele vine de la rădăcina SHTN, insemnand Adversarul. Satan este numele asociat cu cel al lui Azazeal Djinul Focului, cu al lui Lucifer si Samael.Capra cu o mie de nume . Satan = Set-an, vechiul zeu egiptean al Intunericului, al Haosului și Izolării.Satan este Adversarul , al carui simbol poate fi văzut ca un Portativ Bifurcat care răsare in mareea de după amiază a Soarelui.

 BELIAL - in Nord, numele vine de la BLIOL, Cel Rău.Belial este spiritul Pămantului, creat al doilea după Lucifer/Azazeal ca un Inger al Puterii.Belial este un demon cu un puternic spirit demonic si angelic un initiator, fiind asociat atat infernului cat și cerului.

 

Umbrele Forma ale celor patru Prinți sunt :

SAMAEL 

AZAEL

AZAZEL

MAHAZEL